Bătălia celor 2 antihrişti pentru tronul Moldovei creştine: 28 mai: Ziua Alegerilor Anticipate VS. Sărbătoarea Împărătească – Înălţarea Domnului

Paradoxurile se între-împletesc în cele mai neaşteptate locuri. Dacă putem vorbi liber despre lupta antihristului cu lumea creştină, fiindcă e ceva firesc, apoi nu ştiu cum de abordat LUPTA ÎNTRE 2 ANTIHRIŞTI pentru tronul unui neam creştin.Tăntălăii Noştri

28 mai – Ziua Alegerilor Anticipate VS. Sărbătoarea Împărătească Înălţarea Domnului
O fiind o eroare tehnică în programul comuniştilor „(în)creştin(aţ)i” de au pus în marea sărbătoare împărătească a Înălţării Domnului un eveniment aşa de mârşav precum alegerile (anticipate), sau o eroare intenţionată a partidului dl. Vladimir Voronin. Dar nu prea îmi vine a crede. Antihristul, ca şi creştinul de rând, are puncte slabe şi îşi demaschează până la urmă intenţiile. Încearcă oare comuniştii să se ascundă iar în spatele Bisericii Ortodoxe şi a creştinilor pentru o oarecare mişelie programată din timp ca şi la 7 aprilie curent de sărbătoarea împărătească a Bunei Vestiri (a Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos), când guvernarea a profitat din plin de răscoala tinerilor înflăcăraţi şi verzişori la minte şi a dat vina toată pe tineret şi opoziţie, făcând aluzie şi la faptul că sânt antihrişti (deşi aveau aici dreptate)? Dar de data aceasta comuniştii sânt prea deschişi, iar eu prea direct: O ASEMENEA SPURCĂCIUNE CA ALEGEREA UNUI NOU MÂNCĂU A NAŢIUNII ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE ÎMPĂRĂTEASCĂ ESTE DOVADA MÂINII LUI ANTIHRIST PRIN ÎNTREGUL PCRM.

Dar nici opoziţia nu poate fi mângâiată pe cap, de altfel ar fi fost o propunere cât de întortocheată cu privire la coincidenţă, dar ar fi fost, DACĂ ŞI OPOZIŢIA N-AR FI FOST UN CUIBAR DE ANTIHRIŞTI.
Deci putem observa cum 2 antihrişti se bat între ei… paradox.

Dacă să privim atent, în ultimile 6 luni, în Republica Moldova au fost mai multe coincidenţe de confruntare a antihriştilor în cele mai mari sărbători a creştinilor ortodocşi (ţin să reamintesc: conform unui sondaj recent, 97% din populaţia Moldovei s-au declarat creştini, 93 din ele – creştini ortodocşi). Una din coincidenţe – la 25 decembrie 2008, deşi pe stil nou, Naşterea Domnului este călcată în picioare de protestul ONG-urilor şi a opoziţiei împotriva guvernării de acelaşi duh (îşi bat joc de propria lor sărbătoare. Creştinii băştinaşi sărbătoresc la 7 ianuarie).

Atunci ce facem? Lăsăm să ne conducă un antihrist doar pentru că programul lui electoral e mai frumos ca a adversarului său antihrist? Lăsăm antihristul verde-albastru-galben să ne conducă doar pentru că nu a reuşit să fure atâta cât a reuşit cel roş-oranj în 8 ani? Şi noi ce face: mergem în Italia să spălăm fundurile italienilor, spaniolilor, nemţilor, francejilor papistaşi ca să-i întreţinem pe neghiobii noştri? Creştinul trebuie să spună un NU ferm pentru oricare alegere a noului preşedinte sau chiar a guvernului. Un pământ sfânt, a sfinţilor noştri domnitori Ştefan cel Mare şi a neamului Brâncovenilor (deci se referă şi la fraţii de peste Prut), nu poate şi nu trebuie dat în mâna antihristului, acest pământ este protejat de PreaCurata Stăpâna Noastră de Dumnezeu Născătoarea şi Pururea Fecioara Maria. Ne e frică să zicem NU VA TRECE!?

Ne e frică nouă, celora despre care Petre Ţuţea spune: „O căruţă de ţărani a ţinut în şah imperii!”?!

Această ţară, mai există doar din dragostea Maicii Domnului pentru credincioşii adevăraţi, care deşi puţini, dar se roagă în linişte şi plâns, zi şi noapte în mănăstiri şi biserici, dar şi din lacrimile şi sudoarea oamenilor înrobiţi şi batjocoriţi de propriii fraţi. Deci de ce să ne facem griji dacă sântem în mâinile Domnului?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: