Musulmanul ucis de tâlhari şi înviat de Maica Domnului

Un musulman a fost ucis de tâlhari şi înviat de Preasfânta Născătoare de Dumnezeu

Mănăstirea Panaghia SaidnayaMănăstirea Panaghia SaidnayaÎn decembrie 2004 un arab, din Arabia Saudită, un mahomedan, s-a dus la mai multe agenţii de publicitate să relateze următoarea întâmplare, incredibilă, pe care a trăit-o şi care i-a schimbat viaţa (întâmplarea a apărut la TV, pe internet, la radio şi a circulat prin ziarele şi magazinele din întreaga Arabie Saudită, Siria, Palestina şi evident în toate ţările învecinate). Cu câţiva ani în urmă acest om s-a căsătorit cu o foarte bogată femeie musulmană, dar stearpă. Ca şi în anii trecuţi, în ciuda eforturilor lor şi a considerabilelor cheltuieli medicale, la mulţi doctori, ei rămâneau fără copii. Părinţii soţului i-au sugerat acestuia să-şi ia o a doua soţie, în timp ce susţinea şi căsătoria iniţială, legile locale permiţând până la patru căsătorii simultane. Epuizat, necăjit şi descurajat el nu a primit sfatul părinţilor şi a ales să petreacă o vacanţă cu soţia sa în Siria. Acolo au închiriat o limuzină cu şofer, care să le servească şi ca ghid de călătorie pentru întreaga şedere şi în excursiile din întreaga Sirie.

Pe măsură ce se derula vacanţa, şoferul observă că acest cuplu din Arabia Saudită trăia în amărăciune, durere şi supărare. Având câştigată familiaritatea faţă de acest cuplu, şoferul i-a întrebat prudent de ce păreau atât de nefericiţi. Poate din cauza că el nu conducea excursia pe placul lor? Cuplul mărturisi şoferului că sursa nefericirii lor era imposibilitatea de a avea copii. Şoferul, care era de asemeni musulman, le-a spus atunci că în Siria creştinii, în special creştinii ortodocşi, au o mănăstire numită Panaghia Saidnaya (cuvânt arab care înseamnă Maica Domnului, Doamna noastră) şi acei oameni, care nu pot avea copii, găsesc mângâiere şi ajutor la icoana Ei făcătoare de minuni. Cei necăjiţi şi îndureraţi de diverse probleme şi necazuri merg la această mănăstire şi primesc să mănânce o bucăţică de fitil de la candela care arde înaintea icoanei făcătoare de minuni. Şi, atunci, „Maria” creştinilor le dăruieşte lor, după credinţa lor, ceea ce îşi doresc. Emoţionaţi, arabul saudit şi soţia sa, i-au cerut şoferului să-i ducă la mânăstirea „Saidnaya” la „Stăpâna creştinilor” şi i-a spus că dacă vor avea un copil, atunci el se va întoarce şi îi va dărui 20 de mii de dolari americani, iar mânăstirii va dărui 80 de mii de dolari americani.

Astfel, ei au mers la mănăstire şi au făcut precum au fost învăţaţi. După ce şi-au terminat vacanţa sau întors în pământul natal şi, după un timp, soţia a rămas însărcinată. În câteva luni ea a dat naştere unui băiat drăgălaş. A fost o adevărată minune a Maicii Domnului. Dar minunii urmează o altă minune şi mai mare, ca astfel darul lui Dumnezeu şi mila Maicii lui Dumnezeu să nu rămână tăinuit. Căci, Preasfânta
Născătoare de Dumnezeu ascultându-le şi împlinindu-le rugăciunea a lucrat să le câştige şi sufletele pentru împărăţia cerurilor şi prin ei şi alte multe suflete.

După ce soţia sa a născut, fericitul tată a vrut să se întoarcă în Siria, ca să-şi îndeplinească promisiunea pe care o făcuse. Ajuns în Siria, el a telefonat aceluiaşi şofer şi i-a cerut să vină să-l ia de pe aeroportul din Damasc. Însă, şoferul era viclean şi rău, iar diavolul i-a pus în gând să jefuiască pe acel om. Ca să-şi împlinească gândul a convins pe doi prieteni ai săi să meargă, împreună cu el, la aeroport, pentru a-l lua pe bogatul arab saudit, ca împreună să-i ia toţi banii şi să-l omoare. Astfel, ei l-au luat pe bogatul om de la aeroport. Pe drum el le-a spus prietenilor şoferului că le dă şi lor, la fiecare, câte 10 mii de dolari americani, în semn de bucurie şi de mulţumire că i s-a născut un fiu. Nici nu bănuia că ei se hotărâseră să-l omoare. Aceşti oameni răi şi însetaţi de bani au deviat de la drumul spre mănăstire şi au mers spre un loc pustiu. Acolo l-au omorât pe acel om, i-au tăiat capul şi alte părţi (mâini şi picioare) ale corpului în bucăţi. Orbiţi de patimă şi biruiţi de oroarea faptei lor, pe care tocmai o săvârşiseră, au pus rămăşiţele omului în portbagaj, în loc să le lase chiar acolo. După ce i-au luat banii, ceasul şi tot ce avea, ei au mers să caute un loc pustiu, pentru a se debarasa de rămăşiţe. Însă, pe când se aflau pe drumul naţional, maşina li s-a defectat şi au oprit în mijlocul drumului. Cei trei tâlhari şi ucigaşi au coborât pentru a descoperi de ce s-a oprit maşina dintr-o dată şi pe neaşteptate. Atunci un trecător a oprit să-i ajute, dar aceştia, speriaţi că fapta lor teribilă va fi descoperită, au spus că nu au nevoie de ajutor. Dar, în timp ce părăsea locul, automobilistul a reţinut faptul că în spatele vehiculului curgea sânge şi a telefonat la poliţie, pentru a investiga cazul, căci cei trei arătau a fi suspecţi. Poliţia a venit, şi au văzut sângele de sub maşină, pe pavaj, şi atunci au ordonat să se deschidă portbagajul. Ei bine, când au deschis portbagajul, o, minunile tale Stăpână! Sauditul a ieşit din portbagaj, viu şi nevătămat, sănătos, spunându-le: „Chiar acum Preasfânta a terminat de cusut gâtul meu, chiar aici (arătându-le locul pe Mărul lui Adam), după ce mai întâi a terminat de cusut restul corpului meu”.

Văzând aceasta, cei trei criminali imediat şi-au pierdut minţile şi au înnebunit. Poliţia i-a încătuşat şi i-a dus la un azil de nebuni. Criminalii au început să delireze, zicând că nu este posibil ca sauditul pe care ei l-au omorât, decapitat şi disecat să mai fie viu! Sauditul s-a dus la un centru medical pentru a fi investigat de doctori şi examinatori medicali, care au confirmat şi atestat că acele cusături au fost făcute foarte recent, validând prin aceasta minunea produsă. Cusăturile erau şi sunt încă evidente. Când sauditul a ieşit din portbagaj, a avut literalmente aparenţa, că tocmai a fost refabricat (reasamblat). El se confesa permanent că Preasfânta a adunat corpul său şi l-a reînviat, cu ajutorul Fiului Ei. Imediat după aceasta,
sauditul şi-a chemat rudele să vină în Siria, şi au mers împreună la mânăstirea Panaghia Saidnaya şi au
închinat rugăciuni de mulţumire, laude şi slavă şi în locul unui dar iniţial de 80 mii de dolari americani (cât a promis), el a dat 800 mii de dolari Maicii Domnului.

Astăzi aşa cum relatează detaliile acestei zdrobitoare minuni, el începe povestirea cu: „Când eram musulman, acestea mi s-au întâmplat mie” (subl. red.), aceasta indicând faptul că, atât el, cât şi familia sa nu mai sunt musulmani, ci s-au convertit la dreapta credinţă creştină. Minunea a năucit cu înfricoşare întreaga naţiune arabă şi pe toţi din Orientul Mijlociu.

Minunile Maicii Domnului,
Mânăstirea „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Petru Vodă

Reclame

5 responses to this post.

 1. Posted by psaltul on septembrie 2, 2010 at 11:39 am

  prin aceasta se arata caci dreapta noastra credinta este cea adevarata

  Răspunde

 2. Posted by ion radus on octombrie 9, 2012 at 6:19 pm

  Si mie mi sa intamplat o minune.In 2003cand nu reuseam sa-mi aduc fata inapoi acasa (se maritase cu un doctor arab in facultate. si din relatie au rezultat doi copii ,un baiat si o fetita ) ,un preot ,parintele Stamate de la biserica eroilor din Buzau,ma indemnat sa ma duc la sfanta maica Paraschiva,caci daca cred cu adevarat, nu trece anul si dorinta mi se va implini.Asa a si fost.Acum sunt un bunic fericit.Cine nu ma crede sa ma sune 0727221039.multumesc domnului Isus Cristos si maicii Domnului si nu in ultimul rand sfintei maici Paraschiva.

  Răspunde

 3. Adica ai spart casa lui fita bravo mai drac ce esti!!!!

  Răspunde

 4. Pentru orice bun ai nevoie trebuie sa ai nadejde,si ti se va da tie cele cerute,Slavit fie Dumnezeu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: