60 de milioane de oameni trebuie vaccinaţi cu prioritate împotriva gripei porcine în UE

Comisarul european al sanatatii, Androulla Vassiliou, a declarat ca 60 de milioane de persoane trebuie cu prioritate vaccinate impotriva gripei porcine in cadrul UE, relateaza AFP.
Ea a insistat pe necesitatea vaccinarii cu prioritate a “grupurilor de risc, adica 60 de milioane de persoane, potrivit estimarilor CE”.
“Daca toate aceste persoane sunt vaccinate, este o protectie suficienta”, a spus comisarul european, aflat in Portugalia.
“Nu va fi vaccin suficient pentru toti”, a reamintit ea, in timp ce mai multe state europene au comandat deja loturi importante de vaccin de la companiile care lucreaza la el.
Comisarul a precizat ca ministrii europeni ai sanatatii vor definitiva criteriile de vaccinare. Ei se vor reuni la inceputul lunii octombrie la Bruxelles.
“Nu este vorba doar de a hotari dozele ce trebuie administrate si cui, ci o intreaga logistica, spatiile necesare, medicii”, a explicat ea.
Sursa: NewsIn

60 de milioane de suflete, deci, urmează a fi jertfite. În numele cui sau în numele a ce? O să-mi cer iertare pentru analiza mea slabă a acestei fărădelegi şi pentru retorică.

De ce anume 60 de milioane de oameni (din 500 de milioane)?

De unde această statistică de oameni cu imunitate slabă?

Printre cei cu prioritate sunt marea majoritate copii? Dacă da, de ce?

Strămoşii noştri nu aveau parte de aşa tratament serios împotriva epidemiilor de tot felul, ştiute şi neştiute, şi totuşi nu erau ei mai sănătoşi? De ce?

Se cunosc cazuri de epidemie printre anumite specii de animale în istoria omenirii, niciodată nu se punea accentul pe trecerea bolii la oameni, de ce?

Ultimii ani avem parte de tot mai multe epidemii, dar cel mai înteresant – tot mai multe noi, de ce?

Cum de e posibil ca un virus să sufere mutaţii atât de radicale fără implicarea factorului antropogen?

De ce (întrebare absurdă şi scoasă din ridicol ştiind răspunsurile de mai sus) nu se iau măsuri de izolare/carantină împotriva extinderii virusului, dar se vrea administrarea virusului benevol în cei cu prioritate?

Când gripa aviară lua proporţii erau omorâte milioane de capete, înteresant e faptul că nu se face asemenea şi cu porcinele. De ar fi început iar din Asia, oare erau omorâte ferme întregi? (la fel întrebare absurdă)

Cum să ne luptăm cu noua năpaste? Dumnezeu e mai slab ca vaccinul?

Putem să spunem NU vaccinării, mai ales a copiilor? PUTEM ŞI TREBUIE S-O FACEM!

Slavă Domnului că avem oameni neindiferenţi care-şi dedică timpul lor pentru apărarea şi informarea noastră! Una din aceste surse de informare CU PRIORITATE este http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

Nu fiţi indiferenţi şi nu vă lăsaţi prostiţi! Informaţi-vă! Cei ce vă omoară copiii nu vor fi acolo să vă şteargă lacrimile la înmormântarea lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: