IERUSALIM: Act de VANDALISM, BARBARISM, INTOLERANŢĂ şi INSTIGARE LA URĂ RELIGIOASĂ

În timp ce în toată lumea cotropită de iudei (mai puţin Moldova) se înalţă în centrele oraşelor, cu ocazia sărbătorii „luminilor” Hanuka, cele 8 braţe ale sfeşnicului iudaic, în Ierusalim circumcişii şi-au arătat, pentru a cîta oară, toleranţa faţă de ortodocşi şi Ortodoxie. Astfel, în noaptea dintre 10 şi 11 decembrie a fost pângărită Biserica „Sfânta Treime” ce ţine de Misiunea Duhovnicească Rusă a Patriarhiei Moscovei. Pe pereţii Bisericii din partea altarului şi a pridvorului o persoană neidentficată a scris în limba idiş următoarele cuvinte: „Moarte” şi „Moarte creştinilor”.

Poliţia Ierusalimului a fost sesizată cu privire la actul de vandalism, barbarism, sălbăticie, anti-creştinism, intoleranţă şi instigare la ură religioasă.

Anterior, ameninţări similare la adresa monahiilor ruse şi a clerului ortodox au fost făcute şi în formă orală. Indivizii le-au cerut creştinilor să plece din ţară, căci de altfel vor fi „tăiaţi”.

Cu cîteva zile în urmă, patriarhia Ierusalimului l-a canonizat pe Sfântul Sfinţit Mucenic Filumen, ucis acum 30 de ani de iudei.

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Parintele Anton on decembrie 30, 2009 at 8:18 am

    Poza e un truc. Eu sunt din Israel. Reprezinta doar o adunatura de litere fara vre-un sens anume. Plus ca in mijlocul cuvintelor sunt simboluri ce pot fi sau la inceputul sau la sfarsitul cuvantului. //le fel cum â nu poate sta la sf sau la inceputul cuvantului. In al doilea cuvant, penultima litera NICI MACAR NU EXISTA in alfabetul iudeiulor//

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: